Mit rejt a buci

Hazai 100% Angus Marhahús

Hortobágyi Angus

Alapelvünk, hogy burgereinkbe minőségi alapanyagokat használunk. A hús az egyik, ha nem a legfontosabb része egy burgernek. A rossz minőségű hús külsőre, ízre és élvezeti élményben is elveszíti azt a varázsát amiért igazán jó ez az étel.

A burgereinkben lévő húsok 100% marhahúspogácság, amik minden esetben Angus húsmarhák. Ezek a húsok teljesen magyar tenyésztett állatok húsai, amiket a Hortobágyi Angus partnerünk biztosít részünkre.

Miért Angus?

Azért Angus marhákból készítjuk a burgerinket, mert ennek a fajta marhának van az egyik legjobb minősége. Nemcsak ízben, de vitaminokban is gazdag így, A, F, B és D vitamokban. Tökéletes minőséget biztosít ahhoz, hogy kiváló hamburgereket készíthessünk belőle.

Hogyan tatrják és tenyésztik az allatokat?

A marhák a Hortobágy területén élnek szabadon nyugodt körülmények között és a levágásuk alkalmával is nagy odafigyelésben van részük. Az állatok kb. 22 hónapot élnek ebben a korban érik el az optimális állapotukat. 

Az állatokat teljes mértékben GMO mentes takarmányokkal etetik és semmilyen hormonális vagy felesleges gyógyszeres kezelést nem kapnak.

Mekkorák a húspogácsák és hogyan ízesítjük?

A húspogácsákat 100 grammos adagokban előre csomagoltan kapjuk és a felhasználás időpontjáig hidegen tároljuk őket kontrollárt hőmérsékleten. 

A húspogácsák semmilyen előfűszerezésen nem esnek át. Sütés alkalmával sóval és borssal ízesítjük őket. 

Zamatos Kismertelői Zöldségek

Fresh Fruits & Vegetables

Szeretjük és támogatjuk a hazai kismermelőket így egyértelmű, hogy a felhasznált zöldségeinket is magyar vállalkozásoktól szerezzük ki. Tudjuk hogy minden általáunk felhasznált zöldség magyar termőföldeken, kiváló minőségben teremnek és a termlők hozzáértő szakértelme és profizmusa ezt garantálja.

Alapanyagainkat a Fresh Fruits & Vegetables partnereinktől kapjuk egész évben Hajdú-Bihari termőföldeikről és modern üvegházaiból.

Hogyan termesztik a zöldségeket?

A zöldségek termesztésében semmilyen mesterséges, külső eszközt nem használnak legyen szó arról, hogy gyorsítsák az érés folyamatát vagy külsőleg szebb formájuk legyen. 

Az alapanyagokat termőföldön és modern, korszerű üvegházakban termesztik. Így van lehetőség arra, hogy egész évben hétről-hétre friss zöldségek kerülhessenek ételeinkbe.

Milyen időközönként érkeznek friss zöldségek?

Zöldségeket minden héten 2 alkalommal kapunk. Ezzel tudjuk biztosítani azt, hogy mindig friss és elegendő mennyiségű és minőségű alapanyag álljon rendelkezésre.

Hogyan lehet télen is friss magyar zöldséget beszerezni?

Köszönhető a modern technológiáknak ma már megvalósítható az, hogy olyan üvegházakat hozzanak létre, amelyek biztosítják azt, hogy nem ideális körülmények között is egészséges és zamatos zöldségeket lehessen termeszteni.

Ezekben az üvegházakban mindig ideális hőmérséklet, páratartalom, oxigénellátottság van és ugyanúgy szigorú szabályok vonatkoznak az itt termesztett zöldésgekre is. Semmilyen mesterséges anyagot nem használnak a termesztés folyamatában, így elérve a tökéletes minőségű zöldségeket.

Hogyan termesztik a zöldségeket?

A zöldségek termesztésében semmilyen mesterséges, külső eszközt nem használnak legyen szó arról, hogy gyorsítsák az érés folyamatát vagy külsőleg szebb formájuk legyen. 

Az alapanyagokat termőföldön és modern, korszerű üvegházakban termesztik. Így van lehetőség arra, hogy egész évben hétről-hétre friss zöldségek kerülhessenek ételeinkbe.

Milyen időközönként érkeznek friss zöldségek?

Zöldségeket minden héten 2 alkalommal kapunk. Ezzel tudjuk biztosítani azt, hogy mindig friss és elegendő mennyiségű és minőségű alapanyag álljon rendelkezésre.

Hogyan lehet télen is friss magyar zöldséget beszerezni?

Köszönhető a modern technológiáknak ma már megvalósítható az, hogy olyan üvegházakat hozzanak létre, amelyek biztosítják azt, hogy nem ideális körülmények között is egészséges és zamatos zöldségeket lehessen termeszteni.

Ezekben az üvegházakban mindig ideális hőmérséklet, páratartalom, oxigénellátottság van és ugyanúgy szigorú szabályok vonatkoznak az itt termesztett zöldésgekre is. Semmilyen mesterséges anyagot nem használnak a termesztés folyamatában, így elérve a tökéletes minőségű zöldségeket.

Minden Nap Friss Buci

Burger Baker Debrecen

A hamburger zsömle az, ami keretbe foglalja a belső tartalmat. Ez az, amit fogyasztás közben legelsőnek érzünk. Az első íz és tapintás, amivel találkozunk. Nagyban meghatározza az élményt ezért nagyon fontos része a burgernek.

Ételeink friss elkészítése mellett elengedhetetlen, hogy a buci is az legyen. Ezért a bucikat lokálisan Debrecenből hozzuk, amit a Burger Baker csapata készíti. Ők több, mint tíz éves múltra tekintenek vissza és kifejezetten hamburger zsömlék készítésére álltak rá. 

Tartalmaz-e glutént a buci?

Igen, a bucik alap esetben tartalmaznak glutént, de van lehetőség minden hamburgerünket gluténmentes zsömlével kérni felár nélkül.

Mennyi ideig használjuk fel a zsömléket?

Nagyon fontosnak tartjuk azt, hogy mindig friss zsömle álljon rendelkezésre, ezért minden reggel frissen érkeznek hozzánk zsömlék. Abban az esetben, ha idő közben elfogynának vannak rendelkezésre álló fagyasztott zsömléink, amiket rövid időn belül fel tudunk használni.

A fagyasztott zsömlék az elősütést követően sokkoló fagyasztógéppel vannak elcsomagolva így biztosítva azt, hogy eltarthatóak és minden esetben frissen felhasználhatóak.

Mit csinálunk a megmaradt zsömlékkel?

Fontosnak tartjuk azt, hogy minél kevesebb szemetet termeljünk ezért a nap végén esetleg megmaradt bucikat jótékony célra ajánljuk föl. Ezek a zsömlék nem romlottak vagy szárazak, de vendégeinknek mindig aznapi bucikat szeretnénk felszolgálni ezzel együtt a pazarlást is elutasítjuk.

Saját öntetek és italok

InJoy Special

A minőségi és jó alapanyagok felhasználása nem maradhat ki az burgerekben használt öntetekben sem. A házi szószokat legyen az BBQ, sajtszósz vagy épp a hagymalekvár mindet a saját konyhánkban készítjük. Ezek mellett frissítő italokat is készítünk, amiket a burgerek mellett fogyaszhattok, amikben csak természetes alapanyagokat használunk, mesterséges ízesítő és színezékek nélkül. 

Miből készülnek a házi szószok?

Házi BBQ szósz:

  • Mustár
  • Cukor
  • Ecet és víz
  • Bors
  • Chili
  • Szójaszóz
  • Vaj

Cheddár sajtszósz:

  • Cheddár sajt
  • Vaj
  • Liszt
  • Tej
  • Só és Cayenne bors

 

Miből készülnek a házi limonádék?

A házi lominádékat két különböző verzióban fogyaszthatják a vendégeink.

A limonádék alapja saját készítésű szódavíz, illetve friss citrom. 

Édesítóként két fajta lehetőség közül van választani. Lehet normál kristálycukból készült sziruppal vagy édeszítőszerrel.