rólunk

Szeghalmi Péter

Tulajdonos

Gyerekkorom óta imádom a burgereket és mindig volt egy álmom, hogy szeretnék egy saját kis büfét, ahol hamburgereket készíthetek másoknak. Számomra ez egy régi vágyam megvalósulása és minden nap azért dolgozom, hogy aki hozzánk betér jó élményben részesüljön és minden nálunk töltött percben jól érezze magát.

Szeghalmi Péter

Palotai Ákos

Üzletvezető

Az elmúlt tíz évben a világ több pontján ismertem meg milyen a street food és a burgerek világa. Ezeket a tapasztalatokat összegyűjtve érkeztem az Injoy-hoz és igyekszünk az ételeinkkel és a hellyel együtt megalkotni egy olyan kapcsot az emberek között, amiért minden alkalommal szívesen jönnek hozzánk, beszélgetnek, randiznak és jól érzik magukat közös élményeket szereznek.

Palotai Ákos

Az InJoy Születése

InMeat.InYou.InJoy.

Az Injoy 2020 nyarán nyitotta meg kapuit a burgerre éhesek számára Debrecen meghatározó és egyik legszebb részén a Nagyerdő szívében. A hely fiatalos szemléletmódja mellett az ételekben több évtizedetes szakmai tudás áll, így nyújtva minőségi ételt egy kellemes közegben.

Péter és Ákos azért alapította meg ezt a burgerezőt, mert fiatalabb korukban sokszor keresték azt a helyet ahová éveken át visszajárhatnak enni egy jót, beszélgetni és megvitatni az élet legfontosabb kérdéseit az iskola vagy a munka után. Ha pedig alkalom adta az első randi egyike is ide vezetett volna,  jobban megismerni a lányokat egy laza burger mellett.

E

InMeat

Jó burgert csak jó alapanyagból lehet és az elkészítésnél maximális odafigyelést igényel, hogy mindig ugyanazt a minőséget kapd

E

InYou

Aki hozzánk jön burgert enni az a közösségünknek a szerves részét képezi és mindent megteszünk, hogy ők is egy kicsit a sajátjuknak érezzék a helyet 

E

InJoy

Egy hely ahová bármikor eljöhetsz beszélgetni a pároddal, barátaiddal vagy a családoddal egy jó burger mellett. Ezek azok a pillanatok és élmények, amik mindig megmaradnak

Ezek az alapelveink, amikből sosem engedünk, mert tudjuk, hogy rövid és hosszú távon is erre van szükség, hogy Ti és Mi és jól érezzük magunkat és élvezzük a burgerezés minden percét.